Inconel-Incoloy-Monel-Hastelloy-Soft Magnetic Alloy-Cobalt Alloys-Permalloy Alloys * Titanium Products !
01

Products Bintang

Sinau luwih

Anjog panyedhiya saka high quality Nikel Based Wesi , Titanium Wesi kobalt Wesi Based lan Istimewa liyane suhu High lan Corrosion Wesi Tahan kasedhiya   in Various Kinds of Forms, Application For Many Fields !  Lear Us More

02

Babagan awake dhewe

China kang Top 10 Supplier Wesi Special, Wujud ana ing bar, Pipe , Wire, sheet, Flanges, Strip, Mesh , spring, Sheet Tube, fasteners , lan Fittings Other. Hubungi kita Saiki kanggo njupuk informasi liyane!

 

About Sekonic Metals

Sekonic Metals Technology Co., Ltd   -ISO 9001 pabrik qualified specialized ing produksi Wesi suhu High lan A nti-Corrosion Wesi kayata Hastelloy Wesi ,

Sinau More >>
Tel: +86 13952959135
E-mail: sekonicmetals@gmail.com
03

Maket Key kita

Sinau luwih
Sekoinc Metals Provide you High temperature and Corrosion Resistant Alloys widely application for chemical industries,aerospace, petrochemical, nuclear, ocean industry, chemistry, electronics, etc.
  • Plate Invar digunakake kanggo Topeng Frame OLED

    Plate Invar digunakake kanggo Topeng Frame OLED

    Our factory Produce Invar  plate for Clients used for INVAR OLED MASK Frame IINVAR is an acronym of invariable alloy and it was discovered by Guillanume of France in 1896....
    Sinau liyane >>
  • Apa prices materi Raw sing nambah ing China khusus kanggo logam 2016?

    Apa prices materi Raw sing nambah ing ...

    Kanggo 2 sasi, paling penyedia wis dikirim kula email maringi informasi sing prices bahan mentahan sing wis nambah Ngartekno (munggah 8% -19%), supaya padha duwe n ...
    Sinau liyane >>
  • UMCO50 Material digunakake kanggo suhu High Walking Tungku

    UMCO50 Material digunakake kanggo suhu High ...

    Umco50 Material digunakake kanggo maneh dadi panas ing pawon langkah ing suhu watara 900 kanggo 1150 C. Reguler compostion UmCo50 Kimia (tanpa Nikel lan Tugstern b ...
    Sinau liyane >>
  • pabrik Tour

    pabrik Tour

    Special melting Production Lines     500KG VIM        German ALD 8000KG VIM      USA CONSARC 6000KG PESR &nbsp...
    Sinau liyane >>
  • alloy nikel compostions kimia welding kabel

    alloy welding compos kabel kimia nikel ...

    Nickel base Alloy Welding Wire AWS Type Chemical Elements of code Chemical composition.% C Mn Fe Si Cu Ni Al Ti Cr Nb/Ta Mo ...
    Sinau liyane >>