Inconel-Incoloy-Monel-Hastelloy-Leuleus Magnetic Galunggung-kobalt alloy-Permalloy alloy * titanium Produk!
01

Produk Artikel

DIAJAR DEUI

Anjog panyadia sahiji kualitas luhur nikel Based alloy , titanium alloy kobalt alloy Based na Special séjén Suhu na korosi alloy tahan sadia   in Various Kinds of Forms, Application For Many Fields !  Lear Us More

02

Tentang Kami

Cina urang Top 10 Supplier of alloy Special, Bentuk tiasa sadia tina bar, pipa, Kawat, lambaran, Flanges, Jalur, bolong , cinyusu, tube lambaran, Fasteners , sarta fittings lianna. Contact us Ayeuna keur meunang informasi leuwih!

 

Ngeunaan Sekonic Logam

Sekonic Logam Téhnologi Co., Ltd   -ISO 9001 pabrik mumpuni husus di produksi alloy Suhu High sarta A nti-korosi alloy kayaning Hastelloy alloy ,

Diajar More >>
Tel: +86 13952959135
Surélék: sekonicmetals@gmail.com
03

Maket Key kami

DIAJAR DEUI
Sekoinc Logam Nyadiakeun Anjeun Suhu sarta tahan korosi alloy aplikasi lega pikeun industri kimia, aerospace, pétrokimia, nuklir, Industri sagara, kimia, éléktronika, jsb
  • Lempeng Invar dipaké pikeun Topeng kotakna boléd

    Lempeng Invar dipaké pikeun Topeng kotakna boléd

    pabrik urang ngahasilkeun plat Invar pikeun Klién dipaké pikeun INVAR boléd topeng kotakna IINVAR mangrupa akronim ti alloy invariable na eta kapanggih ku Guillanume Perancis dina 1896 ....
    Diajar More >>
  • Naha harga bahan atah keur ngaronjatkeun di Cina husus pikeun logam 2016?

    Naha harga bahan atah keur ngaronjatkeun di ...

    Keur 2 bulan panungtungan, lolobana suppliers kuring geus dikirim kuring surelek informing yén harga bahan baku maranéhna geus ngaronjatkeun nyata (up 8% -19%), ngarah boga n ...
    Diajar More >>
  • UMCO50 Bahan dipaké pikeun Suhu Leumpang tungku

    UMCO50 Bahan dipaké pikeun temperatur High ...

    Umco50 Bahan nganggo keur ulang pemanasan di tungku hambalan dina suhu kira 900 nepi ka 1150 C. Biasa compostion UmCo50 Kimia (tanpa nikel jeung Tugstern b ...
    Diajar More >>
  • pabrik Tour

    pabrik Tour

    Special melting Production Lines     500KG VIM        German ALD 8000KG VIM      USA CONSARC 6000KG PESR &nbsp...
    Diajar More >>
  • alloy nikel compostions kimiawi las kawat

    alloy las compos kawat kimiawi nikel ...

    Nickel base Alloy Welding Wire AWS Type Chemical Elements of code Chemical composition.% C Mn Fe Si Cu Ni Al Ti Cr Nb/Ta Mo ...
    Diajar More >>